Lisa är tillbaks!

Idag är det den 16 december och det betyder att du är tillbaks från föräldraledigheten Lisa. Hur har det varit att vara borta från politiken ett helt år?

Det har varit fullt upp! Ett underbart år att få vara med barnen. Jag har också hunnit med att gå en keramikkurs. Nu ser jag fram emot att börja jobba igen. Jag har taggat upp allt mer under hösten och är väldigt sugen på valrörelse!

Har du saknat kommunpolitiken?

Både och. Jag tycker det har varit väldigt roligt att sitta hemma och följa det arbete alla mina partikamrater har gjort under året. Jag har också fått en del insikter.

Vilka möjligheter respektive utmaningar ser du med valåret?

Jag ser mest möjligheter just nu faktiskt. Under hela hösten har vi förberett vårt arbete under valåret och jag känner mig väldigt taggad att komma igång nu. Jag kommer vara ute så mycket jag kan och prata med människor om vår politik, både lokalt, regionalt och nationellt. Utmaningen skulle väl vara tiden, att dygnet inte har mer än 24 timmar!

Om du får gissa – Vilken blir den stora valfrågan i Mark 2018?

Ja… Det är alltid svårt att peka ut en fråga eller ett område, men jag dristar mig till att svara att jag tror att skolan kommer vara en stor fråga i kommunvalet. Jag är ganska säker att markborna vill veta hur vi vill förbättra utbildningens innehåll, skolans lokaler och hur vi tänker jobba för att se till att det finns fler utbildade lärare för våra barn. Jag ser fram emot att få prata om skol- och utbildningsfrågor, det är riktiga framtidsfrågor. En annan viktig fråga kommer vara äldreomsorgen, nu när allt fler markbor blir äldre och har behov av kommunens stöd och service.

Vad har du på agendan idag?

Idag är det lördag och jag ska ha en vigsel så dagen går åt till att förbereda den.

Har du något att hälsa din vikarie?

Ja, jag vill tacka Peter för att han ställt upp som vikarie för mig, kommunens första kommunalrådsvikarie någonsin. Tack Peter för ditt arbete för vårt parti och en god jul!!! Nu kan du vila upp dig så tar jag över.

facebook Twitter Email

Nu lämnar du vår hemsida

You will be redirected to

Click the link above to continue or CANCEL