Vi startar en samtalsgrupp för #allamän!

Idag är det internationella mansdagen. De senaste veckorna har kvinnor från alla delar av samhället gått ut och berättat om kränkningar och övergrepp som de utsatts för av män. Det blir tydligt att detta inte bara handlar om enskilda män utan även om strukturer i samhället. Det handlar om bilder av kvinnor, men också av bilden av hur en man är. Metoo har väckt en vilja till engagemang hos många män. Därför startar vi nu en samtalsgrupp "Efter #metoo - #allamän".

Kanske har du börjat reflektera över dig själv eller kanske minns du saker du i efterhand ångrar? Kanske minns du situationer då du borde sagt ifrån men inte gjorde det? VI tror att det självreflekterande samtalet skapar förutsättningar för att vi tillsammans kan göra en positiv förändring.

Anmäl dig till vår studiecirkel som drivs tillsammans med ABF. Vi använder ett kursmaterial från föreningen ”Män för jämställdhet” (www.män.se) Cirkeln startar så fort vi är en grupp på fem personer. Cirkeln är öppen för alla män, inte bara medlemmar Socialdemokraterna. Anmäl dig i formuläret nedan.

Är du medlem?

facebook Twitter Email

Nu lämnar du vår hemsida

You will be redirected to

Click the link above to continue or CANCEL