Förändrade verksamhetsplaner i Coronatider

Det har väl inte undgått någon de krav i mötet mellan människor som hela tiden skärps allteftersom Coronaviruset biter sig fast och sprids. Vi är mycket förskonade i Sverige genom att vi litar på och lyssnar till myndigheter / regering och följer deras råd. Andra länder stänger ner totalt.

Många av våra medlemmar tillhör riskgrupperna. Flera har hört av sig och varit oroliga. De har tydligt uttryckt att de inte kommer att närvara så länge situationen ser ut som den gör.

I detta läge måste vi alla ta vårt ansvar. Vi måste minimera det fysiska mötet mellan varandra och för stunden hitta nya former av umgänge. För Arbetarekommunen får det konsekvensen att ett antal i närtid inplanerade aktiviteter ställs in eller skjuts på framtiden. Vi har ännu inte tekniska lösningar som Skype och andra verktyg på plats för att genomföra tex ett medlemsmöte på rättvisande sätt. Det kräver också teknik, internettuppkoppling och kunnande av alla som deltar. Tillsammans med partiet i hela landet jobbar vi på att hitta sådana lösningar som kan fungera, om än hjälpligt.

Medlemsmötet den 16 april klockan 18.30 ställs in.

Partidistriktets årskonferens den 18 april framflyttas troligen ytterligare.

1:a Maj ställs firandet in under nuvarande former i hela landet. Ingen manifestation i Kinna. Partistyrelsen planerar någon form av nationell digital manifestation. Hur den ska gå till ber vi att få återkomma till när vi vet mera.

facebook Twitter Email

Nu lämnar du vår hemsida

You will be redirected to

Click the link above to continue or CANCEL