Live sändningarna pausas

Tommy Söderhagen och jag har i nio veckor haft livesändningar varje söndag för att uppdatera er om Coronaläget i Mark på Socialdemokraterna i Marks Facebook sida.

Ni är många som deltagit i sändningen och ställt frågor. Vi har nu beslutat att sändningarna tar en paus. Skulle behovet uppkomma igen så kommer vi tillbaka. Vi vill tacka er för ert engagemang under de här veckornas sändningar med era frågor och samtal. Det har känts bra att få träffa er digitalt när vi nu inte kan ses på fysiska möten.

Snart är det sommar och dags för semester. Den behöver inte minst kommunens personal inom vård och omsorg som har slitit hårt under våren, liksom personalen i sjukvården. Det vi alla nu ska göra är att fortsätta följa myndigheternas rekommendationer så att smittspridningen minskar och att sjukvård och kommunens vård- och omsorg mäktar med sina arbetsuppgifter även under sommaren.

Jag vill särskilt rikta en hälsning till alla er som arbetar i kommunens vård- och omsorg: Tack för allt ert arbete under våren! Ni har utfört ert arbete på ett föredömligt sätt. Ni har skyddat våra gamla och utsatta. För allt detta har ni vår största respekt. Jag önskar er en skön och vilsam semester.

Trevlig sommar,
hälsningar från Lisa Dahlberg

facebook Twitter Email

Nu lämnar du vår hemsida

You will be redirected to

Click the link above to continue or CANCEL