Ny ordförande i kommunstyrelsen

Lisa Dahlberg planerar att vara föräldraledig den 16 januari till den 30 november 2021. Då tar Jessica Rodén över ordförandeklubban.

Vem är du Jessica Rodén?

– Jag brinner för alla människors lika värde! Bor med man och tre tonårsbarn i ett torp i Tostared. Har två hundar och några katter. Tycker om att vara ute i trädgården, skogen och vara med familjen. Har jobbat inom funktionshinderverksamheten i Mark i cirka 12 år. Trivs jättebra med det. Har underbara kollegor och möter fantastiska människor i deras vardag.

Politiken tar upp mer och mer av min tid vilket är utvecklande och utmanande. Att få förtroendet att vikariera för Lisa är jätteroligt och pirrigt. För mig är lagarbetet det roligaste. Hur vi tillsammans vrider och vänder på frågor. Olika perspektiv och olika tankar för oss framåt. Alla kan bidra med något. 

I Markmajoritetens budget fokuserar vi på nämndernas grunduppdrag och vi vill dessutom satsa extra på att bli “Bästa barnkommun”. Det är min övertygelse att vi måste jobba tillsammans för att kunna öka likvärdigheten för våra barn och unga i Mark. Det ger inte bara effekter på den yngre generationen utan med dessa insatser når vi alla medborgare. Det får positiva effekter för alla helt enkelt!!

Mina starka sidor är bland annat att jag är prestigelös. Varken jag eller någon annan kan allt. Man lär sig nya saker varje dag. Jag är bra på att lyssna och vill förstå hur saker fungerar.

facebook Twitter Email

Nu lämnar du vår hemsida

You will be redirected to

Click the link above to continue or CANCEL